+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Parejo: “Fins que les matemàtiques no diguen el contrari no anem a rendir-nos”

Per Blanquinegres · 03 Maig, 2015

Paraules del pixixi d’este València CF. Dani Parejo, amb 12 gols, un més hui, ha repassat el que ha sigut la victòria davant l’Eibar que a més, tornar a certificar que el VCF és equip de zona Champions.

 

Després dels resultats i el partit, hui era important sumar els 3 punts. Estem damunt del Sevilla. Hui eren més que 3 punts i des d’el primer minut fins al 90 hem sigut superiors.

Estic content, he tornat a marcat i això és símptoma de que hem guanyat.

L’afició és ambiciosa i sempre vol més. S’ha d’entendre de que era el 3er partit en un setmana i les cames ho noten. També se demostra lo gran que és un Club com el VCF.

Anem a intentar guanyar. Ells es juguen molt al seu camp, nosaltres també. L’any passat empatarem i de segur que per a ells també és un partit perillós.

Fins que les matemàtiques no diguen el contrari no anem a rendir-nos per ser tercers.

Ells fan els seus compter, nosaltres els nostres. Si nosaltres guanyem al Bernabéu la jornada següent podem ser de Champions, però hem de pensar en el present i anar partit a partit.

Ara hi han coses més importants per a mi, per al Club, que la meua situació personal. A dia de hui no m’agrada parlar d’estes coses. Les primeres presses de contacte foren positives. Quan les coses canvien a millor els meus agents me diran.

Pense que el Mister veu el futbol d’esta forma i vol un jugador amb gran recorregut, control i que xafe l’àrea, i així esta sent.

És el 3er partit en una setmana i això ens obliga molt en quan exigència física i mental i també la temporada esta arribant a la seua fi i les cames les nota.