Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  SOCIAL  

Parejo en una entrevista: “Me quede amb les ganes d’haver jugat en un club gran”

Per Alejandro Fernandez · 15 Desembre, 2022

Parejo ha parlat amb Relevo del Valencia i de la possiblitat de tornar a creuar-se amb Marcelino i Valverde, a més d’Unai Emery, i les opcions que va tindre per marxar del Valencia i anar al FC Barcelona.

“Per la meua manera de ser perquè soc un boig del futbol, m’hauria agradat jugar almenys un any o dos en un gran europeu, perquè a més quan estàs en aqueixos equips aprens molt més”. L’exjugador del Valencia ha contestat així a la pregunta sobre si tenia una espina clavada per no haver jugar a un equip gran europeu, oblidant-se de l’equip on va estar dotze anys i guanyà la Copa del Rei.

“Unai Emery es junt amb Valverde i Marcelino, el millor tècnic que ha tingut”, ha comentat Dani Parejo. El jugador ha manifestat que voldria tornar a coincidir amb Marcelino i Valverde en el futur. Està content al Villarreal pero no descarta jugar per a un dels entrenadors que ja confià en ell.

“El 31 tenim un derbi contra el Valencia a casa, un adversari molt complicat i que ha canviat molt la seua forma de jugar de l’anterior temporada a aquesta”. Parejo recorda el partit important que hi ha l’últim dia de l’any i comenta l’augment de joc i nivell que proposa l’equip de Gattuso en aquesta temporada.

“Quan vaig arribar a Valencia amb ell era un xiquet. Estava al Valencia, un club gran a nivel mundial. Quan aplegues estàs en una bambolla i no valores el que tens”. El jugador reflexiona sobre el moment en que aplegà al Valencia, i valora el club on va estar durant 12 anys.

“Els dos anys que vaig passar amb ell van ser meravellosos, impressionants, vaig aprendre moltíssim”, comenta Dani Parejo de la seua etapa en el Valencia amb Marcelino, un entrenador que li va donar tota la confiança i amb el que va poder aconseguir un títol.

“Vaig tindre la possiblitat d’anar al Barcelona, però és que jo estava molt còmode en el Valencia. A mí m’agrada jugar, jo estic a gust quan jugue i jo en el Valencia havia passat moments molt difícils, havia donat la volta a la situació i estava molt feliç. Era molt important i així m’ho feia saber el club i companys”. Parejo va passar moments molt difícils on es va replantejar canviar d’aires i eixir del club, però va continuar i va poder superar les dificultats.

En una ronda on li diuen una paraula i ell que ha de dir el primer que li vinga a la ment, els entrevistadors de Relevo li diuen “Valencia CF” i ell respon “La meua vida”. El jugador encara recorda tots els moments que ha passat a l’entitat valencianista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hola