+  PRIMER EQUIP  

Parejo, avança positivament i ja toca pilota

Per Blanquinegres · 11 Novembre, 2014

El migcampista de Coslada vol aprofitar estos dies de parada per tal d’avançar en la seua recuperació i traçar d’arribar d’ací a poc més de 15 dies.

 

Ho vam vore al seu compter de Twitter, Dani Parejo anava a velocitat de creuer amb les tècniques de recuperació que se li estaven realitzant a la Ciutat Esportiva de Paterna. Electròlisis i acupuntura eren algunes de les tècniques en les quals Dani treballava amb els fisioterapeutes del Club.

Hui, el ‘10’ i capità del València CF s’ha calçat les botes per primera volta després de la lesió, i a la gàbia de Paterna a tornat a treballar amb el contacte del cuer de l’esfèric. Les sensacions son molt positives i de fet el jugador, si no hi ha cap contratemps, ja té marcada la data del proper 30 de novembre, partit davant el FC Barcelona al camp de Mestalla, per a tornar a l’onze, si així Nuno ho considera.

A més, amb estos 11 dies que encara resten per a que la competició domèstica torne al seu ritme habitual, son vitals per a que el jugador puga tornar a agafar la confiança i  la força necessària per a que el seu regrés siga un fet.