Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Gayà: “Mestalla ha de jugar un paper fonamental i no fallarà”

Per Blanquinegres · 08 Maig, 2019

Seria la primera final d’Europa League per a diversos futbolistes de la primera plantilla, entre ells per a Gayà, un dels capitans del Valencia CF que va viure l’eliminatòria del Sevilla FC de 2014. Tant ell com els seus companys estan convençuts que en esta ocasió la història serà diferent.

Quin missatge li donaria a l’afició per a un partit com el d’este dijous davant l’Arsenal FC?

És clar que Mestalla ha de jugar un paper fonamental en l’eliminatòria, els necessitem i estic segur que no fallaran. Donarem tot el que tinguem per a estar en una altra final. L’equip eixirà a mossegar, anant per totes, es veurà a un equip amb molta intensitat i amb ganes d’arribar a una altra final.

Quina experiència pot tindre l’equip després de l’última semifinal europea que van disputar davant el Sevilla FC?

Vaig estar en aqueixa eliminatòria, després del 2-0 que va aconseguir el Sevilla FC en el partit d’anada, record que l’equip confiava que podia donar-li la volta, i vam estar a dos minuts d’això. Al final el més important és creure, creure que es pot i tots els jugadors creiem, aqueixa és la realitat, si no, no eixiríem a jugar el partit. Mestalla estarà amb nosaltres i els necessitem. Estem a 90 minuts d’estar en una altra final sabent de la dificultat que això tindrà.

Està a un partit de la seua primera final europea, com s’assega?

Estic amb molta il·lusió de continuar creixent ací, m’agrada veure el present i és que tenim l’oportunitat de jugar una final. Pense a fer un bon partit, que Mestalla ens done suport, ha de ser fonamental i estic segur que serà el jugador número 12. Ho donarem tot fins a l’últim minut i intentarem passar sí o sí.

Què passa pel cap d’un jugador en les hores prèvies a un partit així?

No és fàcil gestionar aqueix tipus d’emocions, ja he viscut diverses rebudes espectaculars a Mestalla, són moments en els quals tens molta emoció, però aqueixa sensació ens motiva a tots. Aqueixa energia que ens donen és positiva i és així com hem d’eixir a jugar.

Què va aprendre l’equip del partit d’anada?

Ha aprés que ha d’estar viu els 90 minuts, no et pots despistar en cap moment, cal jugar cada minut com si fóra l’últim, i si et despistes et marquen, tenen jugadors molt bons. Hem d’estar amb tots els sentits posats tots els minuts. Cal intentar guanyar tots els duels, serem un equip que busque la porteria rival amb moltíssimes ganes.