ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Palop: ” Si no ve un club gran amb molts diners, Mamardashvili pot fer història al València”

Per Eva Tortajada · 29 Març, 2024

Andrés Palop, exjugador del València que estarà present al partit de llegendes del pròxim 5 d’abril, ha parlat, en una entrevista amb la cadena COPE, sobre el nivell de Mamardashvili i el seu futur dins o fora del club.

“Que Mamardashvili es classifique per a l’Eurocopa em sembla una gran notícia. Per al València CF i per a ell. Va tenir valentia a l’hora d’assumir un repte i vindre al filial per a mostrar-se i veure que tenia potencial. La confiança que ha tingut en si mateix l’ha demostrat i la continua acreixent” ha declarat l’exporter valencianista.

Palop s’ha desfet en afalacs cap al georgià, expressant que “cada jornada es veu un Mamardashvili molt més porter. Amb confiança i personalitat”. “Ha de polir coses perquè és jove, però si no està sent el millor d’Espanya i un dels millors d’Europa, prompte ho serà“, ha afegit el valencià.

Amb la venda de Mamardashvili sent una de les més probables de cara aquest estiu, Palop prefereix pensar que el georgià no abandonarà la meta valencianista, ja que, segons diu, “si no ve un club gran amb molts diners per ell, pot fer història al València“.

Pel que respecta als diners que un club podia pagar pel jugador, Palop ha declarat que “35 milions hui és molt difícil que es pague per un porter“. D’aquesta manera, creu que l’única possibilitat d’assolir aquestes xifres està a la Premier League, “però entre 20-25 sí que poden pagar”.

L’any passat ja van arribar ofertes per Mamardashvili que rondaven eixos números però que eren una mica inferiors i el València les va rebutjar per no arribar als 25 milions. El pensament lògic seria creure que aquest estiu, amb la revalorització del georgià, les demandes serien superiors, però Palop creu que aquests 25 milions “és una xifra molt bona”.  “No se solen pagar aquestes xifres per un porter” comenta l’exjugador.