ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Palop podria entrenar al València Mestalla

Per Pablo Marquez · 29 Juliol, 2020

Una vegada Javi Gracia ha firmat com a entrenador del primer equip, continua la incògnita sobre qui s’asseurà a la banqueta del València Mestalla. Després de la negativa de Tiago Mendes, el València estudia una llarga llista amb molts candidats per a decidir el futur del seu filial.

Segons ha informat El Desmarque, l’exporter del València, Andrés Palop, s’uneix a Miguel Àngel Angulo com a candidat per a entrenar al València la pròxima temporada.

ANDRÉS PALOP

Andrés Palop va ser porter del València en una de les etapes més daurades de la història del club. No obstant això, el porter valencià era suplent de Santiago Cañizares i va haver d’anar-se’n al Sevilla per a gaudir de minuts.

Andrés Palop sempre ha sigut clar amb els seus sentiments al València i sempre ha definit a l’entitat valencianista com la seua casa. De fet, el porter valencià va participar en el partit de llegendes que es va disputar a Mestalla l’any passat per a commemorar el centenari del club.

Ara mateix, Palop no està entrenant a cap equip, després del final de la seua etapa com a tècnic de l’Esportiu Eivissa al grup IV de la Segona Divisió B. El València pensa en Palop, perquè és un tècnic de la casa que sap com funciona l’Acadèmia del València i que ha viscut la mateixa experiència que els joves que estan al València Mestalla.