ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Palop parla sobre la mala relació que tenia amb Cañizares

Per Alex Alfaro · 12 Març, 2023

La mala relació entre Cañizares i Palop al València és de sobres coneguda. L’arquer valencià va haver d’emigrar per a poder jugar després de patir la tirania del hui comentarista.

Finalment, Palop va poder gaudir d’una segona oportunitat i va passar els seus millors anys amb la samarreta del Sevilla, club amb el qual es va proclamar dos vegades campió de l’Europa League i de dos Copa del Rei, a més de guanyar una Supercopa d’Espanya, una altra d’Europa i d’aconseguir el bitllet per a l’Eurocopa de 2008, que també va conquistar la selecció espanyola.

La de porter és una demarcació molt especial perquè un sol viure a l’ombra de l’altre, d’aquí ve que les relacions entre els protagonistes puguen tindre aquests episodis de tensió que va revelar Cañizares.

Palop descriu la seua complicada relació amb Cañizares

“Però això es va anar perdent a poc a poc. Eixe entusiasme i eixa admiració es va anar perdent potser perquè la seua manera de ser era tan diferent a la meua. Es va anar perdent eixa il·lusió amb la qual jo anava al València, que eren moltes coses les que tenia al meu cap, per ser ací, per aprendre, per estar al costat d’ell, per comunicar. Però aquest lloc és tan únic que juga un. Hi havia gent que apostava per mi, hi havia gent que apostava per ell. I això, per al porter que està jugant, es fa més difícil perquè ell també va aconseguir el seu estatus. Ell venia d’un Reial Madrid on no jugava i va eixir d’allí, d’un dels millors equips del món per a buscar un estatus com el que tenia. I potser veure amenaçat això, molesta, molesta com a tots ens molesta quan veus amenaçada la teua situació”.