Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Pako Ayestarán presentat com entrenador del VCF: “L‘equip necessita seguretat”

Per Blanquinegres · 31 Març, 2016

El VCF ja ha presentat al seu tècnic fins a final de temporada. Pako Ayestarán ha pogut aparèixer públicament acompanyat per la Presidenta del Consell d’Administració, Layhoon Chan i el Director Esportiu, Jesús Gª Pitarch.

En primer termini, entrenador i Presidenta han pogut parlar per tal d’explicar-se davant el nou canvi que la banqueta de Mestalla ha patit de cara al tram final de temporada on el conjunt blanquinegre es juga ni res ni menys que mantindre la categoria.

En boca de Layhoon Chan, la presidenta es referia al moment pel qual es travessa hui en dia. “Pako ha estat diversos anys i estem expectants per el seu lideratge i la seua voluntat de terminar la temporada amb èxit. Vull aprofitar per dir a tots en el club i la nostra afició que estem passant per uns moment difícil i estem patint però és importat que som un Club històric i no anem a prendre este moment a la lleugera i l’equip haurà de donar e màxim fins el final. Esta temporada no ha acabat encara i hem de lluitar tots els partits fins que finalitze la temporada”.

En el torn de paraula de Pako Ayestarán ja com primer entrenador del VCF ha volgut parlar del conjunt, del col·lectiu que ara comanda i que ha de donar una imatge. “Un quan torna a un lloc amb esta còmode estic il·lusionat per l’oportunitat del club. Vaig a tractar de donar el meu grau d’experiència als jugadors. El benefici del Club és el benefici de tots. Hem d’anteposar els interessos col·lectius als individuals”.

En el torn de preguntes Suso Gª Pitarch també va participar per poder esclarir dins dels límits les qüestions al voltant de l’última actualitat del Club valencianista tals com els dies de reunions a Singapur, els seus nous treballs dins de l’entitat així com enviar un missatge d’unitat de cara al tram de temporada tan decisiu que espera. Menció especial per al missatge on s’obria la possibilitat de continuitat de Pako de cara a la vinent temporada, tot i els rumors que tenen a l’afició amb el ventall d’opcions. “Peter li va dir que la porta està oberta si el seu treball és realitzat amb determinació”