+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Pako Ayestarán: “Estos partits són oportunitats per demostrar el treball que es fa”

Per Blanquinegres · 29 Abril, 2016

El tècnic del València CF ha comparegut davant el mitjans de comunicació per tal de repassar la que ha de ser la prèvia al partit de diumenge en Mestalla davant el Vila-real. Un derbi autonòmic on el donostiarra vol demostrar que els blanquinegres finalitzen la temporada millor que el conjunt groguet. A banda, va confirmar que Cheryshev i Paitti són jugadors amb els que ja compta al 100% sense cap tipus de limitació. L’entrenador del VCF vol tornar a sentir el supor de la grada de Mestalla.

 

Estan entrenant bé i a partir d’ara són utilitzables.

El pla ja el tenim traçat abans perquè el Vila-real és fidel a la seua idea. Sempre fa el seu treball de la mateixa forma.

Hem de fer disfrutar a l’afició. El Club està gracies a l’afició. Tenim una afició que amb poc que dones reps molt més. Tinc records inesborrables de l’afició d’ací o la d’Anfield. Ser gran és té o no és té i que la gent estiga orgullós del seu equip.

Agraïc el recolzament de gent que ha sigut gran en este Club i això és sempre un aval. Jugadors que han sigut Top per professionalitat, respecte al Club és sempre d’agrair.

No espere grans canvis respecte els altres partits jugats.

Per a mi estos partits són oportunitats per demostrar que el treball que es fa es plasma al camp.

Que el jugador valore el treball que fas, té certa relació amb el que fas i es d’agrair. Tractem d’influenciar als jugadors i ells seran importants.

Hem de mostrar al grup que han de repetir per fer bé. El Vila-real és un gran competidor i tindre la competència ens fa bé. Ells han demostrat que son millor que el VCF i això es un bon al·licient per enfrontar-nos a ells. Fa 3 anys estaven en 2a i demostren que mantenen els valors. Les estadístiques a més parlen de duels molts igualats i volem trencar eixa situació.

Clar que hi ha rivalitat i hem de demostrar que el VCF és el millor equip de la Comunitat. Vull tindre el mateix ambient que tinguérem davant el Sevilla.

Cada Club té els seus propis ritmes i això hem de respectar-lo.