+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Pako Ayestarán: “Estem construint alguna cosa important i vull donar-li continuïtat”

Per Blanquinegres · 23 Abril, 2016

Alliberat i content així apareixia Pako Ayestarán per el Media Center de la Ciutat Esportiva valencianista per tal de repassar els detalls que envolten el moments previs a la nova jornada de Lliga que espera als blanquinegres davant el Getafe.

 

Precisament potser aquest podria ser el tram de la temporada en el qual has de donar descansos i fer més canvis, però, com sempre dic, cal donar respostes a les circumstàncies que vius. Estem construint alguna cosa important i vull donar-li continuïtat.

Abastar els objectius depèn de viure el hui. No em vaig a moure d’este missatge perquè a més ens està funcionant bé. Per això hem transformat els xiulits en aplaudiments. El futur passa per el dia a dia i així vindrà el que haja de vindre.

No sé si tornarà a vestir la camiseta del València CF. Dependrà del dia a dia i del que necessite l’equip.

Volem confirmar les bones sensacions. L’equip està gaudint i el passat no existeix. El gratificant és viure el present. Hui he gaudit molt veient l’equip moure la pilota en l’entrenament i això serà el que ens porte a tenir el futur que mereix este equip.

Als jugadors els demane que es centren en el dia a dia i jo faig el mateix. Hui he estat molt centrat en la feina que hem fet i a partir d’ara em centre en el partit de demà. Estic centrat en estar segur que l’equip està preparat.

És una qüestió que el club haurà d’anar analitzant d’ací al final de temporada, però estic convençut que Cheryshev està molt content ací. Està disfrutant el seu temps ací.

Pots tenir una ensopegada que no esperem, però quan veus l’equip treballant dia a dia el més normal és que tot vaja bé. Fins ara puc dir que les conductes segueixen mantenint-se. Amb la qual cosa crec que hem generat uns hàbits.

Espere un Getafe que es jugarà la vida. Espere un Getafe que va a anar a pel partit i que juga a casa. Ha provat dos sistemes diferents en els dos últims partits però van a anar amb convicció per guanyar el partit. Nosaltres tenim objectius i també anirem a per ells. Quan tens tan poc temps com el que ha tingut Esnáider, mai saps el que pot passar. No sé amb quin Getafe quedar-me. Són totalment diferents els que vam veure contra el Reial Madrid i la Reial Societat.

Els dos estan bé. Cheryshev ha millorat molt i espere que estiga amb el grup la setmana que ve. Siqueira també està bé.

L’objectiu és quedar el més amunt possible. Som conscients que serem part de la història del València. I la història propera és quedar el més alt possible. Si podem quedar setens, genial. I això passa per fer els deures hui.