Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Paco Roig: “Peter Lim ens ha humiliat i, per això, aniré a la manifestació”

Per Gerard Gálvez · 06 Maig, 2021

L’expresident del València, Paco Roig, ha parlat sobre la situació actual del club i sobre la manifestació que està convocada per Libertad VCF i la Curva Nord per a dissabte que ve. La manifestació eixirà des de la plaça Zaragoza, on ha dit el mateix Paco Roig, segons ha informat Superdeporte, que estarà per la mala gestió del club que estan fent des de Meriton:

No vaig per res que no siga el València CF, no tinc un altre interés. El València CF és una ruïna, això és una vergonya. El màxim accionista Peter Lim ens ha humiliat com a valencianistes i per això acudiré a manifestar-me

No conforme amb la manifestació, Paco Roig ha proposat a l’afició que no torne a Mestalla fins que no es vaja Peter Lim:

Li demane a l’afició que no torne a Mestalla fins que no es vaja Peter Lim. Nosaltres som els amos del València, del sentiment, ell és l’amo de la societat però nosaltres del sentiment. Ens arruïnarà, no entén de futbol i no té sensibilitat del que és el valencianisme. Ens ha humiliat i ens ha fet callar, i això és imperdonable.

No hem d’anar a Mestalla, farem el que considerem, i no hauríem d’anar a Mestalla fins que no es vagen del club. Em sembla una bona manera de protestar a més de la manifestació d’aquest dissabte.

L’expresident del València ha recordat les paraules recents de Parejo, en les quals assegurava que la destitució de Marcelino i Mateu va ser per enveja:

Estic d’acord amb Parejo, van tirar a Marcelino i a Mateu Alemany per enveja. Lim és un superb i Anil Murthy un mantingut.

Finalment, Paco Roig s’ha acordat del València Mestalla i la seua mala temporada:

El Mestalla és un desastre i la temporada que ve jugarà en la cinquena categoria del futbol espanyol. Això no es pot consentir.