ACTUALITAT  

Paco López, sobre l’incident amb Hugo Duro de la Jornada 12: “Ell no va tindre un bon comportament, però jo em vaig equivocar”

Per Joan Marc García · 26 Febrer, 2024

El València – Granada de la Jornada 12, tot i no ser molt productiu pel que respecta a la faceta ofensiva, va tindre molta polèmica. Res més lluny de la realitat,  el Granada va dur a terme una queixa al CTA i va demanar els àudios entre l’àrbitre i el VAR durant el penal que es va assenyalar sobre Hugo Duro a Mestalla.

Poc després d’aquest fet, Paco López, exentrenador del Granada, i Hugo Duro, davanter del València, van mantindre una forta discussió a la porta d’accés al túnel de vestuaris. Eixa baralla, finalment, va acabar per provocar una “tangana” entre diversos jugadors i tècnics de tots dos equips, amb els nervis dels nassarites a flor de pell després del polèmic penal assenyalat a favor del València en el minut 49 de la primera meitat.

Durant el transcurs de la mateixa, Paco López va arribar a amenaçar l’atacant valencianista després que aquest últim li manara, suposadament, callar. La reacció del tècnic de Silla, en paraules, va ser la següent: “Com em tornes a manar callar, et trenque la cara”.

Ara, 3 mesos després d’aquest incident i en el programa de Veus Fé Cé, del periodista Paco Polit, Paco López ha manidestat que demanaria disculpes a Hugo Duro: “Ell no va tindre, ja ho vaig dir, un bon comportament, però jo em vaig equivocar. Si tornara arrere no faria el que vaig fer. No he tingut l’oportunitat de veure-li però quan ho veja, me disculparé“, confessa el valencià amb naturalitat.