Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Paco López critica fortment l’actuació arbitral en el València – Granada

Per Joan Marc García · 05 Novembre, 2023

El València ha guanyat per la mínima al Granada en el partit corresponent a la 12a jornada de LaLiga. El conjunt de Baraja s’ha imposat en un enfrontament marcat per la igualtat i les poques ocasions que han disposat ambdós equips. Tot i això, el club de Mestalla ha sigut capaç de sumar 3 punts clau amb un gol de Pepelu des del punt de penal.

Amb aquest resultat, el conjunt valencianista es situa 8º a la classificació lliguera amb 18 punts de 36 possibles.

El València ha guanyat el partit amb un penal molt polèmic sobre Hugo Duro. L’entrenador del Granada, Paco López, ha parlat sobre el penal que han pitat al València en roda de premsa:”És increïble. L’àrbitre que està en el VAR, no sé si el Granada li ha fet alguna cosa. El penal és de risa, el teatre de Hugo Duro és de risa, no sé com un àrbitre pot pitar això. No sé quin és el criteri que utilitzen els àrbits. He sigut un autèntic defensor dels àrbitres i del VAR, però crec que ja està bé”, ha indicat l’entrenador del Granada.

L’entrenador ha parlat també sobre una entrada que ha fet Paulista i que podria haver sigut roja: “L’entrada és una roja impepinable, l’entrada és expulsió claríssima amb els dos peus per davant. Per molt menys van expulsar a Lucas Boyé fa unes setmanes”, ha indicat l’entrenador valencià.