+  PRIMER EQUIP  

Paco Alcàcer renova fins a 2020

Per Alex Chardí · 27 Gener, 2015

El València CF ha fet oficial una de les renovacions més esperades, la del davanter de la pedrera Paco Alcàcer. El jugador renova per 5 temporades i d’esta manera també veurà engrossit el seu sou així com la seua clàusula d’eixida, que augmenta de 18 fins als 80 milions d’euros.

Comunicat del VCF:
El Valencia Club de Futbol y Paco Alcácer han arribat a un acord per a la prolongació del seu contrat fins al 30 de juny de 2020. El jugador internacional, referent del valencianisme i ídol de l’afició, ha declarat a la TV Oficial ‘VCFplay’ que “estic molt content i orgullos de poder seguir en el Valencia CF cinc anys més i, sobretot, donar les gràcies al Club per la confiança que m’està donant. El que he de fer és tornar-li-la amb gols i aportar a l’equip tot el que es puga”. El canterà ha tingut paraules d’agraïment per al valencianisme: “A l’afició l’únic que li puc dir és gràcies per tots eixos dies que m’animen estant bé i fins i tot estant mal, animant a l’equip, a mi… I vaig a seguir treballant per a ser millor jugador i portar al Valencia on deu estar”

Finalment, el davanter ha fet un balanç del que espera en el futur: “L’objectiu per al Valencia és tornar a jugar en Europa. La Champions és l’objectiu principal i personalment vull fer un bon paper en l’equip”.