+  PRIMER EQUIP  

Paco Alcácer ja toca baló

Per Blanquinegres · 24 Febrer, 2015

alcacer

Foto: Dani Meroño

El davanter de Torrent ha aparegut junt amb un fisio del club a la coneguda gavià per tal d’apurar la seua recuperació.

El ‘9’ del VCF, Paco Alcácer tracta de retallar temps al temps, per tal de reaparèixer el més prompte possible als onzes de Nuno Espírito Santo. Recordem que el davanter de Torrent es troba desaparegut des de l’enfrontament davant l’Espanyol on el VCF va guanyar per 1-2. Malgrat els 3 punts, els blanquinegres pagaren com a peatge la lesió al genoll de Paco Alcácer. Un contratemps que s’esperava que no es prolongarà més d’una setmana. Finalment, el genoll del jove davanter es trobava més afectat i amb continues observacions, els temps de reaparició va quedar marcada en 2-3 setmanes.

Hui amb el regrés del VCF als entrenaments per tal de preparar l’enfrontament del diumenge a les 12:00 en Mestalla davant la Reial Societat, Paco Alcácer ha començat la seua, progressiva reaparició fent exercicis amb pilota a la gavià de la Ciutat Esportiva de Paterna, com primer pas.

De segur, tot i este pas endavant en la recuperació d’Alcácer, la seua presència per a este proper diumenge esta quasi descartada. Servicis mèdics, entrenador, i el principal interessat en la recuperació, el jugador, voldran posar-se a punt per al transcendental duel de diumenge 8 de març a la Capital d’Espanya davant l’Atlètic de Madrid, amb la lluita per el 3er lloc de la classificació per tot el més alt. Per tant, pot dir-se que al remat la recuperació del de Torrent serà de 3 setmanes, una menys de la que se va estipular, per poder estar a les ordres de Nuno al partit davant els matalafers.