La millor informació del ValènciaCF en valencià

Paco Alcácer agafa força en el cas que isca un davanter
,

Paco Alcácer agafa força en el cas que isca un davanter

COMPARTIR

Paco Alcácer és un dels noms que es troba damunt de la taula del València, encara que de moment el club no ha demostrat ni ha mostrat gens d’interés fort. No obstant això, en el cas que finalment isca Marcos André o Maxi Gómez, Alcácer  és un dels candidats per a reforçar aqueixa posició.

Durant el mes de juliol, Toldrá i Corona van conversar respecte a Paco Alcácer, en una de les reunions habituals que manté el València amb els agents de Jose Luís Gayà. No obstant això, tal com informa Jorge Ruíz, el València ara veu factible la volta de Paco Alcácer si finalment ix algun davanter.

No obstant això, segons ha pogut saber Blanquinegres ara mateix la prioritat número és Cavani. El jugador vol vindre a València i el Vila-real també competeix per fer-se amb els serveis del jugador. No obstant això, la seua fitxa és alta i el València no tindrà senzill poder arribar a les demandes del jugador.

Belotti s’escapa

La més que possible marxa de Maxi Gómez només deixaria a l’equip amb Hugo Duro i Marcos André en plantilla. Com la temporada serà prou llarga, Gattuso considera que necessita més efectius per a eixa posició. No obstant, Belotti ja no és una opció de mercat i el Valencia busca noves opcions

El València vol a Alcácer

El València va preguntar fa unes setmanes al Vila-real per Paco Alcácer. El davanter de Torrent no entra en els plans d’Unai Emery i està buscant una eixida per a poder tornar a sentir-se futbolista. Alcácer és conscient que els seus millors anys els va viure a València. Per això, és una de les seues opcions per a este mercat. 

No obstant això, la situació d’Alcácer en el Vila-real és complicada. El club castellonenc està buscant ofertes pel davanter de Torrent per a poder traure una quantitat per ell. Per la seua part, l’estratègia d’Alcácer és aconseguir la carta de llibertat i poder escollir lliurement el club pel qual firmar.