ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València li va oferir a Aimar ser el coordinador de l’acadèmica

Per Alex Alfaro · 15 Febrer, 2023

A Lim únicament li queden les llegendes per a pal·liar uns colps que cada vegada són més insalvables. Són els únics, a més de l’afició, que passe el que passe continuaran estimant al club dels seus amors.

Durant tots estos últims anys, l’afició ha perdut tota la confiança en Peter Lim. És impossible creure en ell. Els treballadors que són triats pel cercle pròxim del magnat de Singapur generen recel en el valencianisme que ha viscut com li llevaven el seu club.

Envoltar-se de llegendes va ser un dels primers consells que li van donar a Lay Hoon en aquesta segona etapa en el club. A la seua arribada a València, va tindre diferents reunions amb persones amb les quals va treballar anteriorment. Meriton es troba còmode baix el paraigua de les llegendes i els noms i és per això que dona protagonisme a figures com Ricardo Arias o Tendillo.

 

Amb l’arribada d’entrenadors com Baraja i Marchena, l’asiàtic té en la seua estructura a Miguel Ángel Angulo com a entrenador del filial, a Vicente Rodríguez com a ambaixador de l’entitat, i als dos primerament mencionats com a entrenador i segon entrenador del primer equip.

Però durant tots estos anys han hagut més ofertes i propostes a altres llegendes per a tindre llocs de prestigi en el club. El passat estiu el club “che” va tornar a fer una oferta a Pablo Aimar per a coordinar l’Acadèmia, que l’argentí va rebutjar de nou.

Estructura de l’acadèmia

Després de l’eixida de Marco Otero al Marsella i de l’acomiadament de Sean Bai per part de Peter Lim, l’acadèmia del València s’ha quedat baix lideratge de Luis Martinez.
  • Director acadèmia: Luis Martínez
  • Coordinador General: Sergi Ventosa
  • José Jiménez: Coordinador Scoutings
  • José Bargues: Àrea tècnica
  • Carlos Martínez: Futbol 8
  • Borja Eroles: Director operacions