ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Otorbi es converteix en el jugador més jove en debutar amb el València

Per Joan Marc García · 07 Gener, 2024

El futbolista del Juvenil A de l’Acadèmia del València s’ha convertit en el futbolista més jove en tota la història del conjunt de Mestalla en debutar en partit oficial. El jugador de 16 anys ho ha fet en entrar al partit de Copa front al Cartagena en el minut 81.

Aquest rècord de precocitat estava en mans de Diego Ribera, que va debutar el 13/02/1994 a Tenerife sota les ordres d’Héctor Núñez amb 16 anys i 11 mesos. Ara, Otorbi ha debutat amb 16 anys i 2 mesos.

Coneix a David Otorbi

Otorbi és un extrem que sol jugar a la dreta, amb moltíssimes habilitats ofensives. Va ser descobert per l’Acadèmia del València amb tan sols 12 anys, per al infantil de primer any, procedent de l’Atlético Cabanyal CF.

El talent del jove jugador es manifesta no només en la més que notable força física que posseeix, sinó també en la versatilitat al llarg de les temporades. Quan va començar la seva carrera, Otorbi ocupava el rol de migcampista. No obstant això, actualment, ho veiem exercint-se en la posició d’extrem, on ha rendit a un grandíssim nivell, que li ha portat a ser internacional amb Espanya sub 15 i sub 16.

Amb el seus 180 cm, el futbolista d’origen nigerià destaca per la seua velocitat, potència i explosivitat. A més, el jove futbolista té una grandíssima capacitat de superar rivals a través del regat.