+  PRIMER EQUIP  

Otamendi vol repetir el miracle de la seua última lesió

Per Blanquinegres · 04 Març, 2015

L’argentí vol estar diumenge al Calderón. Però tot i que el diagnòstic de la seua lesió no és res positiva, la recuperació exprés podria tornar a repetir-se.

 

Nico Otamendi  ja sap que pateix un esquinç de grau 2 al seu turmell dret. Un diagnòstic que encara no és definitiu per la forta inflamació que pateix el central del VCF, però que podria mantindre ’l lluny del grup valencianista per 9-10 dies.

Malgrat el resultat d’esta primera exploració –el jugador continuarà baix observació mèdica, Otamendi, el kàiser de la defensa blanquinegra, vol estar a l’onze que Nuno pose diumenge a les 21h a l’estadi Vicente Calderón, i a més a més, el propi Nuno a poder ser, desitjaria tindre-lo disponible.

La part positiva a tant de mal auguri, la trobem en la fortalesa física de l’argentí. Una fortalesa que ja ha quedat patent en alguna que altra volta sobre els camps. La que més va marcar, va ser quan al mes de desembre, el jugador havia de parar per un esquinç al turmell de grau 1-2 durant una setmana, i 4 dies més tard, era titular a l’eliminatòria copera davant el Rayo Vallecano. Tota una recuperació exprés que va sorprendre a propis i estranys, basada amb 2 dies de treball al gimnàs.otamendi esguince gimnàs

Per tant, amb encara 5 sessions d’entrenaments programades, no es descarta que, donada la voluntat del futbolista, force per el que s’espera que siga un gran duel a la vorera del Manzanares entre els dos equips que poden presumir de mantindre el duel amb els dos transatlàntics del futbol espanyol, Madrid i Barça.