+  ACTUALITAT  

Otamendi, l’únic internacional amb protagonisme

Per Pere Alapont · 14 Juny, 2015

Els internacionals del València segueixen amb els seus respectius compromisos del mes de juny. Ahir va ser el torn per a Mustafi, Feghouli i Otamendi, tot i que només aquest últim va gaudir de minuts.

En partit classificatori per a l’Eurocopa 2016, la selecció alemanya de Shkodran Mustafi va passar per damunt a Gibraltar amb un contundent 0 a 7, però el valencianista no va tindre cap minut sobre l’herba.

Pel que fa a Sofiane Feghouli, a l’encontre de classificació per a la pròxima Copa d’Àfrica, el que obria la fase de grups, la seua Algèria va guanyar per 4-0 a Seychelles, però ell tampoc va participar. Els aficionats algerians es lamentaven a les xarxes socials de la no presència de Soso i afirmaven que amb ell sobre el tapet el resultat hauria sigut molt més ample.

Nicolás Otamendi, per contra, sí que va ser titular al primer partit de la selecció Argentina a la Copa Amèrica que acaba de començar a Chile i que va finalitzar amb un empat a 2, tot i que els homes del Tata Martino havien arribat al descans amb un 2-0 a favor. El jugador del València va compartir la zona de centrals amb Ezequiel Garay i va veure una groga al minut 82. A més, va ser un dels jugadors amb millor rendiment del combinat argentí.