+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Otamendi ja està a Manchester mentres l’acord no arriba

Per Blanquinegres · 17 Agost, 2015

Tot el dit fins ara en el culebró Otamendi és paper banyat. A cada minut que passa, en la negociació entre el VCF i el Manchester City pel central argentí, les condicions varien per complet. La fi pareix clara, que Otamendi acabarà al conjunt ‘skyblue’, però el que pareix haver canviat és el muntant econòmic i altres detalls esportius.

El que encara és jugador del VCF ja es troba a la ciutat britànica per passar el pertinent reconeixement mèdic i poder incorporar-se d’immediat quan l’acord entre Clubs siga una realitat. Una realitat que podria arribar si el Manchester City acaba apropant-se el més possible als 50 milions d’euros, com així pareix que va a ser.

Finalment, pareix que l’acord serà tancat amb només diners i sense incloure cap jugador dins l’operació. El que es tradueix com que Mangala, al remat, no acabarà com a part del tracte. El jugador francès no acaba de vore bé formar part de la negociació, sense voler-ho. A més a més, les seus últimes actuacions han fet al jugador vore la seua estància al City d’altra forma, com així ho expressava a les xarxes socials en el dia d’ahir.

L’altre nom que en el dia d’ahir es va destapar com a possible part de l’acord, Marcos Lopes tampoc formarà part. Per tant, al remat, el que el VCF acabarà acceptant serà la màxima quantitat de diners per acabar eixint al mercat i fitxar el que més quadre dins de la planificació esportiva 15/16 del València CF, a menys de 15 dies per a que este tanque.