+  DECLARACIONS  

Otamendi: “Hem de tornar a guanyar fora de casa”

Per Pere Alapont · 19 Febrer, 2015

El defensa del València Nicolàs Otamendi ha passat per sala de premsa i ha analitzat, entre altres coses, el que serà el partit de dissabte contra el Còrdova. L’argentí ha apuntat que ara que ja s’ha tornat a guanyar un partit fora de casa, referint-se al de fa dos setmanes contra l’Espanyol, “l’objectiu és millorar”. “Era un compte pendent per resoldre i ara hem de seguir amb la mateixa mentalitat”, ha manifestat.

Otamendi ha explicat que la victòria és necessària per a mantenir l’objectiu de classificar-se per a la Champions, “ja siga al tercer o quart lloc”. Sobre la seua situació personal, el jugador ha declarat que està “feliç” a València i que, en lloc de pensar en el futur, ho fa en tractar de mantenir una regularitat en cada partit.

El defensa ha parlat del seu compatriota Zuculini, a hores d’ara al rival del València de dissabte després d’un pas amb poc d’èxit per Mestalla. “M’alegra que tinga ritme al seu no club, però dissabte no hem de deixar que toque la pilota”, ha expressat.