+  PRIMER EQUIP  

Otamendi, Garay i els futurs centrals del València

Per Pere Alapont · 10 Juliol, 2015

El futur de Nicolás Otamendi va estar a l’orde del dia durant tot el mes de juny. El jugador va manifestar des de la Copa Amèrica que el seu agent tenia el seu vistiplau per a acceptar qualsevol oferta que fóra interessant per a ell i el seu futur. Aquestes ofertes van ser les del Manchester United, que no va arribar a concretar-se, i el Reial Madrid, la qual es va dissoldre quan el representant del defensa, Eugenio López, anuncià que no jugaria al conjunt capitalí la pròxima temporada.

Les setmanes han passat i de moment el jugador segueix sent del València, tot i que en aquests moments s’encontra de vacances després d’haver quedat subcampió al torneig sud-americà. La possible venda de l’argentí, a més, havia provocat que es feren públics els noms de diversos jugadors que podrien reemplaçar a Nico en la defensa valencianista.

Un d’aquests noms ha sigut el d’Ezequiel Garay, però el Reial Madrid ha tornat a posar-se pel mig en el possible fitxatge a causa de la gens utòpica eixida de Sergio Ramos dels blancs. Garay, curiosament, ja va jugar al Reial entre 2009 i 2011 i el seu futur més pròxim sembla que es desenvoluparà o en la seua antiga casa o la vora del Mediterrani, a València.