Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Otamendi entrena amb normalitat i estarà al Calderón

Per Pere Alapont · 06 Març, 2015

El jugador ha tornat hui als entrenaments, sols 4 dies després de sofrir un esquinç de grau 2 en el que un altre jugador haguera estat dos setmanes de baixa. Però, com ja va demostrar l’ultima volta que es va lesionar, Otamendi no és un jugador més i estarà diumenge en la ‘final’ del Vicente Calderón, tal com ha confirmat el mateix València CF: “ha entrenat amb normalitat i està disponible per a l’entrenador”. L’argentí continuarà tractant-se matí i vesprada per poder fer realitat la seua presència.

La bèstia del València, Nicolás Otamendi, ha fet tot el possible per a poder estar amb els seus companys diumenge que ve sobre l’herba del Vicente Calderón. L’argentí no vol perdre’s un partit de tal magnitud i està disposat, fins i tot, a desatendre els consells dels metges i forçar per a no faltar a la cita.

I és que l’entrenador del València considera a Otamendi el jugador més important de l’equip i està disposat, com el mateix jugador, a fer tot el que puga perquè el defensor argentí siga un més a la batalla del Calderón.