+  PRIMER EQUIP  

Otamendi deixarà lliure una plaça d’extracomunitari

Per Blanquinegres · 10 Desembre, 2014

Pròximament, Nicolás Otamendi, deixarà lliure una plaça de no comunitari, la qual cosa, donarà via lliure al club blanquinegre per fer-se amb jugadors no europeus.

Nicolás Otamendi ja espera rebre un passaport comunitari europeu per a principis del 2015. Actualment, l’argentí ocupa una de les 3 places que els equips espanyols poden tindre amb jugadors no comunitaris. Al tancament del mercat d’estiu el València CF va cuidar molt este aspecte quan s’especulava amb l’arribada d’Enzo Pérez al club de Mestalla. El VCF, en este cas no té ocupades les 3 places, només ocupa 2 de les tres. Junt a Otamendi, Filipe Augusto, és l’altre jugador amb esta condició.

Amb este pròxim alliberament de fitxa, no comunitària, el València CF tractarà d’ocupar-la amb una incorporació a este proper mercat d’hivern. Per conèixer esta futura incorporació, amb passaport estranger, tirarem de refrany; ‘Tot els camins porten a Roma’, el conjunt de Nuno torna amb més motius a per el que ja va ser el nom de l’estiu, Enzo Pérez, i que sembla que a hores d’ara és solució a tots, o quasi tots, el mals dels valencianistes al terreny de joc.

Per últim, i ja en clau de mercat d’estiu, l’altra plaça que ocupa Filipe Augusto, recordem jugador cedit per Rio Ave, podria tindre ja algú que altre possible propietari de cara al pròxim curs. Com s’ha apuntat des de Portugal en diferents rotatius, a estos últims dies, Nico Gaitan podria estar a la agenda de Peter Lim. L’esquerre que ara mateix és company d’Enzo Pérez al club dels ‘encarnados’, podria recalar en l’entitat de Mestalla davant les urgències econòmiques dels portuguesos.