+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Otamendi: “El València sap molt bé el que vull”

Per Blanquinegres · 19 Juny, 2015

Nicolás Otamendi ha pres la paraula personalment i ja ha deixat ben clar públicament que el seu únic desig és abandonar la Capital del Túria. Esta matinada a la concentració argentina en Xile, el defensa central, encara blanquinegre, ha parlat per als companys de la ESPN, SportsCenter.

Ota, a banda de les paraules claus que afecten directament al VCF i el seu més immediat futur, ha repassat la temporada que ha realitzat enguany amb els de Mestalla.

La veritat és que jo el que tinc que dir es que estic disfrutant d ela selecció a la Copa Amèrica. Jo en el meu dia ja vaig parlar en qui tenia que parlar, el meu representant i el VCF ja sap molt be el que vull. El meu representat esta plenament autoritzat en parlar en qui tinga que parlar. Però ara vull centrar-me en la Selecció. Jo vaig tindre una xarrada amb el president i ell sap molt be el meu desig. Però ara mateixa el meu cap esta posat ací a Xile i tot el meu futur esta en mans del meu representant.

Este paraules deixen, si no, més clara la postura del jugador. Un jugador que encara no havia dit “esta paraula és meua” però que des de fa unes hores escriu un pàgina més en la que segur serà, el culebró de l’estiu.

Les declaracions respecte del València són a partir del minut 5:25