La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ospina, una opció per a la porteria del València
,

Ospina, una opció per a la porteria del València

COMPARTIR

Continua el moviment a les oficines de Mestalla. Després de l’acomiadament oficial de José Bordalás i l’arribada imminent de Gennaro Gattuso, al club treballen per a arribar als 55 milions que ha de vendre el València i, a més a més, tractar de fer una plantilla competitiva per a no quedar-se fora d’Europa per quarta temporada consecutiva.

Moviment a totes les línies

A totes les línies hi haurà canvis significatius. A la porteria és quasi segur que eixirà Jasper Cillessen; a la defensa Mouctar Diakhaby vol eixir i la continuïtat de José Luis Gayà no està assegurada; al centre del camp Lim i Gattuso han acordat que Carlos Soler serà una venda i, per últim, a la davantera Gonçalo Guedes i Maxi Gómez tenen moltes paperetes de canviar de club.

Un milió

Enmig d’este context, seran necessaris reforços, i segons Il Mattino, Gattuso podria tornar a tindre a la porteria a un vell conegut: David Ospina. El porter del Nápoles i internacional amb Colòmbia no arriba a un acord de renovació amb el club italià, ja que vol cobrar tres milions les pròximes dos temporades, mentres que De Laurentis li ofereix algo més de 2 milions.

Efecte Gattuso

I qui està pendent de tota esta situació és el València. El club sap que el fet que Gattuso estiga a la Capital del Túria pot ser un atractiu per a Ospina, i és per això que han contactat amb ell per a comentar-li que tornar amb l’italià i jugar a la Lliga Espanyola és una de les seues opcions.

Dilema a la porteria

Encara no sabem si la seua incorporació podria significar frenar la progressió de Mamardashvili o si és un moviment per a tindre la porteria ben coberta, de manera que el georgià jugaria La Lliga i Ospina la Copa. Un moviment estrany, ja que al Nápoles és titular.