La millor informació del ValènciaCF en valencià

Osasuna obert a negociar l’eixida d’Aridane al València
,

Osasuna obert a negociar l’eixida d’Aridane al València

COMPARTIR
El València continua buscant un central en el mercat. José Bordalás considera que és la posició més prioritària a l’hora de reforçar a l’equip. A més, la necessitat de fitxar és major quan es veu com Gabriel Paulista no millora de la seua lesió i podria passar pel quiròfan per a tractar-se dels seus problemes físics. Ara mateix, una de les principals opcions és el central espanyol Álavaro González.

El mercat evoluciona i en les últimes hores ha eixit el nom d’Aridane Hernández. El central espanyol acaba contracte en 2023 amb Osasuna. L’equip navarrés considera a Aridane un jugador important en el club, tot i que esta temporada només ha participat en set partits a causa de les lesions. No obstant això, Bordalás vol al jugador canari i el València podria ficar-se en contacte amb Osasuna per a incorporar al central.

Aridane és una opció per a la defensa

En un principi, Osasuna considera a Aridane un jugador important. No obstant això, segons ha informat el Diari de Navarra, el club navarrés està obert a negociar amb el València CF la marxa d’Aridane Hernández. De fet, Osasuna espera rebre una oferta formal per part del Club de la Capital del Túria en els pròxims dies. La intenció del València és aconseguir una cessió del central canari de trenta-dos anys. Però, la idea d’Osasuna és vendre al futbolista, ja que té una edat avançada i acaba contracte en juny de 2023.

El Getafe de Bordalás va oferir 4 milions en 2020

D’altra banda, José Bordalás ja va voler fitxar a Aridane quan era entrenador del Getafe. En eixa etapa, l’equip madrileny va oferir a Osasuna quatre milions pel central canari. Osasuna va desestimar la proposta, perquè en eixe moment només demanaven la clàusula de dotze milions d’euros. Estarem pendents a com avança el mercat i si finalment Aridane es converteix en la primera opció del València CF per a reforçar-se en este mercat d’hivern.