ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Osasuna esclata contra els àrbitres amb un comunicat que el València no es va atrevir a fer

Per Alex Alfaro · 07 Març, 2023

El Club Atletico Osasuna sol·licita al Comité Tècnic d’Àrbitres un aclariment pel gol anul·lat a Abde en el partit celebrada anit en El Sadar enfront del Real Club Celta de Vigo.

Comunicat

El Club Atlètic Osasuna sol·licita al Comité Tècnic d’Àrbitres un aclariment pel gol anul·lat a Abde en el partit d’esta nit davant el Real Club Celta de Vigo. La imatge oferida pel VAR sobre la posició de Chimy Àvila no prova de cap manera la suposada posició irregular del davanter en l’acció. És per això que l’entitat rojilla reclamarà a través dels canals oficials una explicació a l’estament arbitral per a aclarir si, com sembla, s’ha produït un greu error en l’ús de la tecnologia que ha perjudicat de manera notable a Osasuna.

El club reitera el seu màxim respecte al col·lectiu arbitral i també es posiciona a favor de l’ús de la tecnologia per a ajudar a la seua difícil labor. No obstant això, exigeix amb rotunditat que l’aplicació d’aquestes eines es realitze amb el rigor necessari en una competició de màxim nivell com LaLiga Santander.

 

Osasuna reitera el seu “màxim respecte al col·lectiu arbitral” i també es posiciona “a favor de l’ús de la tecnologia per a ajudar a la seua difícil labor”, però “no obstant això exigeix amb rotunditat que l’aplicació d’aquestes eines es realitze amb el rigor necessari en una competició de màxim nivell com LaLiga Santander”.

El València en canvi es va negar a realitzar qualsevol tipus de comunicat ja que no volien cap tipus de represalies. L’única exposició del club van ser unes declaracions de Miguel Ángel Corona en la televisió que tenia els drets del partit.