ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Orellana i el València ja tindrien un acord

Per Blanquinegres · 26 Gener, 2017

Últims cinc dies de mercat i el València ha de donar el do de pit per a acabar de reforçar el planter al mercat d’hivern al qual tan sol ha arribat Simone Zaza al club xe. L’oportunitat de mercat sorgida del desacord entre Eduardo Berizzo i Fabián Orellana en el Real Celta pot portar la següent incorporació per al València Cf.

Segons el programa El Matador València de Play Radio, Fabián Orellana i el club blanquinegre han aconseguit un acord perque el futbolista recale a l’entitat de Mestalla abans del tancament de la finestra de traspassos de gener.

Ambdues parts estan pendents que es tanque també el pacte entre equips que està en caure. Els gallecs estan disposats a traspassar-ho al València, ja que no han trobat acomodament en altra lliga per a no reforçar a un rival de la mateixa competició. No obstant açò donades les demandes del xilè i del seu entrenador per traure-ho com més prompte millor, els celestes podrien signar la seua eixida en torn als 2 o 3 milions d’euros a les pròximes hores.

Esta operació serà possible gràcies a l’eixida de Vinicius Araujo. La cessió del brasiler a la SD Huesca va alliberar una plaça d’extracomunitari perquè el València poguera escometre qualsevol tipus de fitxatge. És l’arribada del xilè la que permetrà cobrir eixa vacant en la primera plantilla xe. A més es veurà ajudada per la imminent eixida de Zakaria Bakkali al Porto segons la premsa protuguesa i que alliberaria una mica més de massa salarial en el còmput global del FPF.