+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Orban: “No va a haver res que ens puga parar”

Per Alex Chardí · 10 Abril, 2015

lucas orban

El jugador del València CF Lucas Orban ha sigut l’encarregat de comparèixer este divendres, abans de l’entrenament vespertí. El valencianista ha parlat de com es troba l’equip després de la indignació per l’actuació arbitral davant l’Athletic Club i d’altres aspectes de l’actualitat del club.

“La brega que tenim és molt gran, som un equip que treballa dia a dia, darrere de tot açò hi ha un projecte i hi ha una gran il·lusió i després de tot el que es va donar, les circumstàncies van modificar el resultat i ens van acabar costant dos punts que són molt importants per a nosaltres”

“Estem com tota l’afició, la indignació és molt gran per esta sensació que se’t queda”

“Tracte de posar-me el més objectiu possible i pense que errar és humà, ningú esta exent, que no som robots, però va haver-hi dos errades que van acabar condicionant el resultat. Dos errors molt greus que es van poder evitar i açò és el que més brega em dóna, els àrbitres estan per a jutjar imparcial i objectivament i açò no va succeir”

“Nosaltres ens juguem tant cada setmana, ens partim el llom tots els dies a treballar i després succeeixen estes coses. Cal dir que açò no ens va a detenir, que anem a sortejar totes les pedres que ens posen en el camí”

“Amb l’àrbitre hem parlat moltes coses després de la roja, de diverses fallades que havia tingut, i és que davant qualsevol dubte en el segon temps totes les faltes o accions sempre eren en contra del València. És veritat que les dues dues o tres vegades que van succeir no van incidir en el resultat, però les dues últimes accions són molt greus. El linier i ell estaven en bona posició per a veure-ho, però si tenien dubtes podrien haver-ho vist en la pantalla de l’estadi, la mateixa on 50.000 persones van veure que es va equivocar”

“Parlaria de la seua grandesa si un quan s’equivoca ix i ho reconeix. Les coses es podrien fer millor. A Bilbao han sigut dos punts i davant el Vila-real altres dos, venim lluitant dia a dia i ha sigut una injustícia”

“Havíem treballant molt en el partit i estava guanyat ja i per ixes dues accions ens van llevar dos punts”

“No vull jutjar ni castigar als àrbitres, però parlaria molt bé si el Tribunal dels Àrbitres digueren que s’ha equivocat”

“En el segle XXI amb tota la tecnologia que ens envolta, si es podria evitar tot açò, hi ha un munt de coses que podrien ajudar. Quan hi ha dubtes d’alguna acció, hi ha un munt de formes per a resoldre-les, si es pren una decisió que no és la correcta, el millor és corregir l’error, però ara ja no és possible. Mai m’havia passat res similar en la meua vida ni a Argentina ni a França. D’altra banda quan hi ha coses que es poden evitar el millor és prevenir-les. Es podia haver evitat”