FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Orban: “Estic cumplint un somni en la meua vida i la meua carrera professional”

Per Blanquinegres · 11 Agost, 2014

Lucas Orban ha sigut presentat hui com a nou jugador valencianista en la Ciutat Esportiva de Paterna. Ací resumim les paraules del nou jugador , el president Amadeo Salvo i Rufete.

El president del ValènciaCF ha tornat a parlar sobre el procés de venda:

“Es difícil precisar si el 17 ja se sabrà com acaba el procés de venda. No depén de nosaltres. És un tema què té què solucionar-se”.
“Tots hem donat un pas al davant. FVCF, VCF, Lim… L’únic què necessita fer un pas al front és Bankia, què encara no ho ha fet”

“Caixabank admet una quita del 20% perquè ho demana Bankia. Estar parlant de garanties líquides o gasoses quan firma Lim no té sentit”.

Salvo també ha aclarit com serà la comunicació de Lim sobre el procés ja que encara no ha parlat :”Si no és una compareixença hi haurà una comunicació, però no vos preocupeu que segur que hi haurà algo.” “El dissabte hi haurà una roda de premsa de Lim i si no és una roda de premsa, hi haurà una informació que rebreu en què s’explicarà tot”.

El mànager general també ha parlat i ha donat la benvinguda al nou fitxatge: “S’ens n’ha anat Cissokho, Víctor Ruiz. Orban és el comodí que necessitem. És jove però amb molta experiència. Encaixa amb el perfil”.”Orban ha posat moltíssim de la seua part per a estar en el VCF. Moltes gràcies pel seu esforç i les seues ganes per estar”

Sobre l’interés del València amb el jove futbolista del Rio Ave, el manager ha aclarit: “El VCF no ha dit res sobre Filipe Augusto. No hi ha res amb el VCF. Tinc què parlar del VCF no de què diuen els altres.” On ha afegit “”Jo et puc contestar del que tinc i el que fem, del que diuen els altres (president de Riu Ave) no et puc dir res”

Sobre els reforços que li queden al club de Mestalla per tancar el planter ha citat què: “Necessitem un mig centre amb eixa posició el planter ja està pràcticament confeccionada. Dependrà de com acaba el procés de venda.”

També ha parlat del jove de la pedrera on Rufete ha dit : “Robert Ibañez des de l’any passat ha sigut convocat en molts partits. Estem sospesant que siga jugador del primer planter”.

Per últim vos deixem les paraules del nou reforç valencianista Lucas Orban:

“Gràcies a tots pel que han fet per poder contractar-me. Estic cumplint un somni en la meua vida i la meua carrera professional, d’estar en un dels club més grans d’Espanya. Content i feliç. Des del primer moment que he parlat amb Fabián Ayala i, per les paraules que m’ha transmés, he tingut sentit de pertinència”.

Sobre on juga ell, el nou lateral del València ha aclarit “En realitat en l’últim temps quan he anat a la selecció he jugat de lateral, però no tinc preferència per cap de les dos posicions”.

“Amb el mister no he pogut parlar, amb Otamendi si he parlat, amb els altres argentins no he tingut contacte, però amb el que si he parlat ha sigut amb Fabián que m’ha comentat el que és vindre ací”, ha dit sobre el seu fitxatge.

“Vaig rebre una crida per a formar part d’este projecte, en el seu moment perquè tot es donara cada un devia posar una part de si, jo simplement vaig expressar el meu desig d’estar en un dels millors clubs d’Espanya.”

Per últim sobre com s’escriu el seu cognom, l’argentí ha aclarit: “Els meus iaios són d’Orense (Galícia) . El meu iaio té cognom basc-francés. Orban és sense accent però vosaltres podeu dirme com vulgueu”