Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Oportunitat per a Gameiro, Cutrone i Vallejo

Per Josep Prats · 13 Abril, 2021

Javi Gracia haurà de buscar substitut per a suplir la sanció de Maxi Gómez després que fora expulsat per insultar a l’àrbitre. Per això, Cutrone, Gameiro i Vallejo podrien tindre la seua oportunitat.

L’uruguaià va ser expulsat per dir ‘la concha de tu madre’ a Pizarro Gómez, i el Comité de Competició haurà de decidir quina serà la sanció per al davanter valencianista. Aleshores, hi ha tres jugadors candidats a ocupar el lloc del de Paysandú.

Gameiro, amb més possibilitats que ningú

En els últims partits amb l’absència de Maxi a l’equip, Gameiro ha sigut qui ha ocupat el seu lloc. Davant el Cadis va formar bona parella amb Guedes, ja que va anotar un gol. Tot apunta que serà el francés qui ocuparà el lloc a l’onze titular.

Vallejo, amb el rol de revulsiu

Quasi sempre que juga, Vallejo ix de revulsiu i l’equip ho nota. Sols ha sigut titular en quatre partits durant tota la temporada, però va caure a la suplència des que Guedes va tornar de la seua lesió.

Gracia no li dona oportunitats a Cutrone

Les dos últimes vegades que Maxi Gómez ha sigut substituït durant el partit, ha sigut per Cutrone. Sols ha disputat 56 minuts, i cap en Mestalla. El jugador està en ganes de jugar i aportar a l’equip.