La millor informació del ValènciaCF en valencià

OPINIÓ: Vendre a Guedes per menys de 30 seria un delicte
,

OPINIÓ: Vendre a Guedes per menys de 30 seria un delicte

COMPARTIR

L’ “operació Guedes” està sent un dels majors “culebrones” d’aquest estiu. Jugador irregular que ha demostrat que és capaç del millor i el pitjor. Les dues cares de la mateixa moneda. Aquell futbolista que en la primera temporada provocava una acceleració del ritme cardíac de Mestalla cada vegada que agafava la pilota per la banda: ràpid, amb gol, classe i precís. Res a veure amb l’any passat. Amb Javi Gracia tenia un entrenador que passava del tema, i el feia el propi: desaparegut, capcot, trist, lent, passant més temps en el sòl que corrent i amb una efectivitat de benjamín.

Com a mínim 30

Tenint en compte que queden encara 20 milions d’euros per amortitzar, qualsevol venda per davall d’aquesta quantitat suposaria una disminució del Fair Play Financer per al València. Per tant, posant que el València puga vendre al portugués per 30 milions d’euros el València tindria 10 milions d’euros de espai per a la fitxa i el cost del jugador nou. De debò val la pena vendre de Guedes per 10 milions? És una cosa que dóna per a pensar.

Crec que a València no hi ha algú que pose en dubte que Guedes és el futbolista que més qualitat té de la primera plantilla. A més, Bordalás es caracteritza per traure el millor de cada futbolista que té en la seua plantilla. Ara agafen tot això i imaginen-se que Guedes torna a ser el de la primera temporada…Podríem estar parlant d’un autèntic jugadorazo.

A més, costa creure que tal com està el mercat algun equip s’atrevisca a fer una inversió important per Guedes. Haurem d’esperar. De moment Bordalás el vol i Guedes ha complit en el primer partit. La Ducati va tornar a sonrerir enfront de l’Atromitos