La millor informació del ValènciaCF en valencià

OPINIÓ: El minut 19 no és suficient
,

OPINIÓ: El minut 19 no és suficient

COMPARTIR
Per una vegada en la història quasi tots els sectors del valencianisme coincideixen que cal tirar a aquesta gent de València. Hem arribat a un punt on els resultats esportius donen absolutament igual. El futur d’aquesta entitat no passa per acabar a Europa o no, però si algun dia volem veure a la ratapenada allà a dalt, s’han d’anar ja.

Amb tot el respecte per a Libertat VCF, qui es deixen la vida perquè l’esmentat anteriorment siga així, 30 segons de protesta i 22000 pancartes no canvien absolutament res. Encara que la meua edat és curta, vaig conéixer i em van parlar d’un Mestalla que retrunyia davant els atacs a l’escut. No hauria d’haver-hi un minut 19. Tots els minuts del partit haurien de ser així. I no sols durant els 90 minuts, abans i després de la trobada també. Note que la gent s’ha cansat de lluitar i això no pot ocórrer ara que ens trobem en el punt més crític de la història. Per molt que ens vulguen vendre els pocs “palmeros” que li queda a Meriton, el club bomba sang amb dificultats i es troba a la vora del punt de no retorn..

Cal obligar-los a que no tinguen un altre remei que marxar-se. S’han de sentir veritablement incòmodes: al carrer, a Paterna, en la Av Suècia, a Mestalla, en tots els estadis als que vagen, fent una manifestació al mes… Estan destrossant i arrossegant el nostre benvolgut escut. I el ballet de l’altre dia a Sant Sebastià demostra que ara mateix les crítiques els donen absolutament igual. O estàs amb ells o estàs contra ells. Veten a periodistes, es riuen de nosaltres, no donen la cara, no han acabat l’estadi, tenen al club en la ruïna financera, han confeccionat a una plantilla que no és capaç de lluitar per estar entre els deu primers…I l’única cosa que fa l’afició és un minut de protestes?

I ni molt menys pretenc recriminar res a aquesta afició que tan malament ho ha passat. Però tan culpable d’aquesta situació és Meriton com tots aquells que miren cap a un altre costat, especialment els treballadors de la terra que han venut al club dels seus amors per estar una mica més prop d’Anil Murthy.

Estic segur que els aficionats tindran idees molt originals per a mostrar el seua disconformisme, però no es pot quedar en un minut de protestes mitjanament serioses. Ha arribat el moment de dir basta. Mestalla ha de tornar al que mai va deure de deixar de ser.