Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

On està el príncep de Johor?

Per Miguel Castells · 07 Abril, 2021

València fa un mes rebia la notícia d’un possible comprador. El príncep de Johor es convertia en el protagonista de tota la informació que contaven els periodistes valencians, ja que a través del seu perfil d’Instagram declarà la seua intenció de fer-se amb el València CF, però després d’una reunió amb Peter Lim a Singapur no s’ha sabut res més.

Tunku Ismail, Martín Prest, Kiko Insa…

Ja ningú parla del príncep de Johor. Abans anava a vindre Tunku Ismail amb Martín Prest, Kiko Insa… però fa la impressió que no ve ningú. Martín Prest, la seua mà dreta, va passar per pràcticament totes les emisores valencianes per a corroborar que es tractava d’un projecte seriós, però no hi ha ni rastre del projecte.

El Johor, un equip campió

Tunku Ismail continua a Malaysia, on té un equip campió. El mes passat va guanyar un altre títol enmig de tots els rumors que l’envoltaven respecte al València. Molts seguidors blanquinegres es van alegrar per la victòria del Johor (així de fàcils de conquistar som nosaltres) i la intenció era que vinguera a València a fer el mateix: guanyar títols.

Ni Tunku ni empresaris

Ja no es parla ni de Tunku Ismail ni d’empresaris valencians. Tot el món vol que Meriton abandone el club, però al final els possibles compradors mai donen el pas definitiu. És possible que siga hora de resignar-se a la realitat, i és que encara que hi haja voluntat, ens tocarà tragar amb Meriton fins que se’n vagen ells mateixos.