La millor informació del ValènciaCF en valencià

Omar Alderete prop d’anar-se’n a un altre equip i abandonar l’Hertha de Berlín
,

Omar Alderete prop d’anar-se’n a un altre equip i abandonar l’Hertha de Berlín

COMPARTIR

Omar Alderete ha intentat de totes les maneres possibles tornar al València CF. El central paraguaià va viure una temporada molt especial i volia tornar a viure eixos moments amb els seus companys. No obstant això, en el club hi havia divisió d’opinions sobre la seua incorporació. 

Per una part, Miguel Ángel Corona considerava que era un fitxatge prioritari pel gran nivell que va mostrar la passada temporada. No obstant això, Gattuso pensava que Alderete no encaixava en el seu estil de joc. 

Alderete podria jugar en Itàlia

Per este motiu, Alderete i el seu representant han buscat altres opcions. Ara mateix, segons ha informat el periodista italià, Gianluca DiMarzio, el Bologna ha demanat la cessió d’Omar Alderete a l’Hertha de Berlín. Per la seua part, el club alemany considera que el millor és aconseguir un traspàs pel paraguaià. 

D’altra banda, hem de tindre en compte que ja estem en el mes d’agost i que s’esgota el temps del mercat de fitxatges. Per este motiu, el Bologna i l’Hertha de Berlín podrien arribar a un acord tractant-se d’una cessió amb compra obligatòria. 

Alderete volia jugar en el València 

Per últim, tot fa indicar que Alderete no tornarà al València. El jugador paraguaià tenia eixe desig, però Gennaro Gattuso vol un central amb bona eixida de baló. Per este motiu, el club valencià està buscant centrals en el mercta amb estes característiques.