FITXATGES  

OFICIAL: Sivera fitxa per l’Alavés

Per Blanquinegres · 19 Juliol, 2017

Antonio Sivera ja és nou porter de l’Alavés. El conjunt vitorià ha fet oficial el traspàs pel qual el València Club de Futbol percebrà 2 milions d’euros. El de Xàbia signa un contracte de quatre temporades i serà presentat demà. I és que la sensacional campanya completada pel canterà al filial blanc-i-negre no ha passat desapercebuda per als equips de la Primera Divisió. La solidesa mostrada per l’alacantí sent titular indiscutible a l’equip que dirigia Curro Torres ha acabat d’enamorar a l’Alavés i el combinat basc s’ha fet amb els seus serveis en propietat.

Tot i això els mandataris de Mestalla han volgut protegir-se l’esquena i en el contracte està estipulat que el València podrà recomprar el jugador a la fi de cada campanya per una quantitat que anirà de menys a més, en funció dels anys que el guardameta defense la camiseta blanc-i-blava.

Amb este missatge de comiat deia adéu a l’entitat che, Antonio Sivera:

“Acomiadar-se mai és fàcil. Com ja sabeu, hui arranca una nova etapa en la meua vida professional però abans m’agradaria donar les GRÀCIES. Estos anys en el València ho han significat tot para mi. A Paterna, he crescut com a futbolista i com a persona. Els valors de treball, lluita i sacrifici que tant m’han ensenyat sempre vindran amb mi. Amb ells he defensat esta camiseta des del primer partit i fins a l’últim en el qual, amb el filial, freguem el somni de l’ascens. Gràcies als meus companys, els meus entrenadors i empleats. A tots, sense excepció. I especialment a l’afició que m’ha tractat amb un afecte que no puc descriure amb paraules.

Un valencianista. Antonio.

Amunt València”