La millor informació del ValènciaCF en valencià

OFICIAL: Lay Hoon es converteix en nova presidenta del València
,

OFICIAL: Lay Hoon es converteix en nova presidenta del València

COMPARTIR

-->

El València ha fet públic en un comunicat oficial que Lay Hoon passa a ser, de manera oficial, presidenta del València C.F.

COMUNICAT OFICIAL

El Consell d’Administració del Valencia Club de Futbol es complau a anunciar el nomenament de Layhoon Chan com a nova Presidenta del Consell. La Sra. Chan supervisarà les operacions del Club amb el suport de la gerència local i serà responsable de la seua gestió general i direcció estratègica.

A més, el Consell desitja anunciar que es faran els següents canvis en la seva composició:


A) El nomenament de Pang Liang Ong com a nou Conseller;
B) El nomenament de Wee Kiat Lim com a nou Conseller;
C) La re-designació de Khojama Kalimuddin com a Vocal del Consell; i
D) La dimissió de Joey Lim com a Conseller Executiu.

El Sr. Ong té 25 anys d’experiència en el sector bancari. Va ser Director del Bank of America durant 15 anys. Addicionalment, el Sr. Ong té una àmplia experiència en el sector dels negocis.

El Sr. Lim ha estat involucrat en diversos projectes i operacions de reestructuracions corporatives. Mr. Lim és Conseller Executiu de Thomson Medical Group Limited (entitat cotitzada en la borsa de Singapur).

En relació amb els anteriors canvis, els Srs. Joey Lim, Sean Bai i Teo Swee Wei deixaran els seus respectius càrrecs en el Club. El Consell desitja agrair a Joey Lim, Sean Bai i Teo Swee Wei pels seus serveis, i els desitja el millor en el seu futur professional.

El Consell desitja reiterar que el Valencia CF està plenament compromès amb la consecució del creixement i èxit a llarg termini del Club. El Consell vol continuar reforçant la relació amb els seus aficionats i brindar-los grans alegries. Així mateix, el Consell desitja continuar treballant amb les autoritats i altres parts implicades per a portar al Club pel cap alt alt.

AMUNT VALENCIA!