ACTUALITAT  

Libertad VCF organitzarà un debat amb representants del principals partits polítics de la ciutat

Per Marc Santiago · 18 Abril, 2023

El València està en una situació crítica actualment, no tan sols en el vessant esportiu, sinó també en el que respecta a la gestió i la institució. Els aficionats estan cada vegada més descontents i desil·lusionats amb Meriton, cosa que demostren cada jornada amb les manifestacions fora de Mestalla, on el crit Lim Go Home” abunda.

I és que l’afició demana que els polítics s’involucren més en la situació que viu l’entitat i que aquests proposen solucions i actuen d’alguna manera per a remeiar-la.

L’associació Libertad VCF ha organitzat un debat a 6 amb alguns representants dels principals partits polítics de la ciutat, on cadascun d’aquests suggerirà  idees i solucions que planteja el seu partit. Acudiran Borja Sanjuan representant al PSOE, José Marí Olano representant al PP, Narciso Estellés de Ciutadans, Pere Fuset de Compromís, Juanma Badenas representant a VOX i Adrian Navalón de Podem. Tots aquests, junt amb José Pérez, president de Libertad VCF i moderador de l’acte.

Tindrà lloc a la sala de conferències del Complex Esportiu i Cultural Petxina el dimecres 26 d’abril a les 19:30 de la vesprada i serà d’entrada gratuïta per a tot el que hi acudisca.