+  FITXATGES  

OFICIAL: El València fitxa a Abdennour

Per Blanquinegres · 29 Agost, 2015

El València CF ja té central. Després de l’eixida d’Otamendi era necessària la incorporació d’un defensa de plenes garanties per tal d’ocupar el buit que havia deixat Nico Otamendi. D’esta manera el VCF ha fitxat al central del Mónaco, Aymen Abdennour, de 26 anys, per 25 milions d’euros fixes + 5 milions d’euros més en conceptes variables. El jugador ha viatjat a València amb el seu representant, Jorge Mendes i Peter Lim en l’avió privat del magnat de Singapur.

Blanquinegres.com va ser el primer mitjà a vincular Abdennour al València CF el passat 25 de Juny. El València s’havia interessat fa mesos per la situació del jugador, sabent de la possibilitat reial de l’eixida d’Otamendi. Una vegada confirmada l’eixida d’Otamendi i aprofitat l’encontre amb la directiva del Mònaco als dos partits de Champions, el València va aprofitar per iniciar les negociacions. Una vegada aconseguida la classificació per a la Lliga de Campions, Lim i Mendes es varen quedar a Mònaco per tal de negociar personalment el fitxatge del central desitjat.

COMUNICAT OFICIAL VCF:

El Valencia CF ha arribat a un acord en el AS Mónaco pel traspàs del defensa central Aymen Abdennour. El jugador, de 26 anys, ha superat el reconeixement mèdic este dissabte i ha firmat un contracte de cinc temporades en el Valencia CF, fins el proper 30 de juny de 2020.

Abdennour ha parlat en ‘valenciacf.com’, després de firmar l’acord, per afirmar que “vaig triar el Valencia CF entre totes les ofertes perquè és un club gran d’Espanya i Europa, no vaig tindre dubtes. Estic feliç d’estar ací en un projecte ambiciós i seriós, vull donar les gràcies al staff tècnic, a Lay Hoon i al senyor Peter Lim. Vaig a donar-ho tot per tal de fer una bona temproada en els meus nous companys i espere guanyar el màxim. Tot el món coneix el Valencia CF perquè té molts trofeus. Estic feliç de vindre a la millor Lliga del món i espere realitzar un bon joc en l’equip”.

La presidenta del club, Lay Hoon Chan, s’ha mostrat molt il·lusionada en l’arribada del nou futbolista: “Aymen és un dels millors defenses d’Europa, fort i jove i en gran potencial. Estic feliç perquè ha mostrat el seu interès i compromís en el nostre projecte des del primer moment”.