ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comunicat mèdic sobre Toni Lato

Per Alejandro Fernandez · 06 Març, 2023

El defensa del València, Toni Lato, es va perdre ahir una de les finals que li queden a l’equip d’ací fins a final de temporada per una lesió en l’entrenament de la setmana passada. El lateral arribava amb bones sensacions després d’un gran partit davant la Reial Societat a Mestalla, però no va poder arribar a la gran cita del diumenge al Camp Nou.

Toni Lato ha passat les proves mèdiques este mateix matí per a conéixer quin tipus de lesió pateix a la cama. El lateral esquerre valencianista té una lesió en la musculatura de la part posterior de la cuixa dreta, que va patir en les sessions previes al partit contra el Barcelona. El lateral valencià continuarà el tractament mèdic i de readaptació fins a millora clínica.

Aquesta lesió no li va permetre estar ahir davant l’FC Barcelona, i en el seu lloc va estar Jesús Vázquez, un dels protagonistes en el gol encaixat. L’entrenador del València, Rubén Baraja, havia demostrat que confiava en Lato per damunt de Jesús Vázquez com a recanvi del lateral lesionat, José Luís Gayà, ja que el va posar en l’onze davant la Reial Societat, però Lato no ha pogut aprofitar molts minuts en camp per la seua lesió en l’entrenament.