ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Oferta de cinc milions per Marcos André

Per Blanquinegres · 10 Agost, 2021

El València CF ja es mou per Marcos André. Fa uns minuts informàvem que el consens entre el club de Mestalla i el davanter brasiler era total, i que només faltava l’impuls de l’acord entre el fons d’inversió CVC i La Lliga per a tancar l’operació.

Segons informa el periodista Héctor Gómez en Golsmedia, el València CF ja ha oferit cinc milions pel davanter brasiler, la gran aposta del tècnic alacantí al costat del seu favorit Mauro Arambarri. Encara que el Reial Valladolid sembla demanar alguna cosa més pel jugador, com per exemple un % per la seua futura venda, les diferències entre els dos equips ja no són tan grans, i la negociació sembla que es tancarà perquè totes les parts estan d’acord.

L’escenari, no obstant això, compta amb un altre problema: Marcos André és extracomunitari, una situació que obliga al València CF a desfer-se de Kang In Lee o de Maxi Gómez. Totes les mirades apunten al sud-coreà, el qual no vol renovar al València CF i vol eixir del club des de fa mesos. A més, Héctor Gómez indica que aquesta situació també té enfadat a Peter Lim, que hauria demanat ja l’eixida del futbolista pel qual tant havia apostat.

Tanca la porta a Arambarri o Lerma

El fitxatge de Marcos André tancaria altres portes tan desitjades per l’entrenador del València CF. Una d’elles és la de Arambarri, al qual ha estat esperant durant tot l’estiu. L’altra és la del seu substitut, l’opció B del club, Jefferson Lerma, el qual veia amb bons ulls jugar a Mestalla. Per tant, el moviment per Marcos André pot suposar que el València CF també tinga més que clar qui és el migcampista pel qual apostarà.