FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Odriozola també és opció per al lateral dret valencianista

Per Josep Prats · 24 Desembre, 2019

Com ja es va contant estos últims dies, el València buscarà en el mercat d’hivern un jugador per al lateral dret, encara que Piccini vaja evolucionant bé de la seua lesió a la ròtula. En canvi, Celades no compta en Correia i no vol prendre riscos.

El club està buscant diverses opcions al mercat. Segons ha informat Héctor Gómez, les condicions perfectes per al jugador que vinga és que conega la lliga i arribe a València en qualitat de cedit, a més d’haver disputat alguna vegada competició europea.

Dins d’eixes qualitats també encaixa Florenzi, actual capità de la Roma, el qual durant les últimes hores també ha sonat fort des d’Itàlia.

Pel que fa al jugador basc, porta sense jugar al Reial Madrid des del passat 19 d’octubre i va ser quant siguí expulsat a Mallorca. També va jugar l’últim partit dels blancs davant el Brujas, on el Reial Madrid no es jugava res.

Odriozola ho té molt difícil al Bernabéu perquè Zidane preferix a Nacho i a Militao per davant d’ell. El València CF ha contactat amb ell i no veu en mals ulls l’eixida cap a la capital del Túria.

A més, el jugador vol minuts i estar el pròxim estiu a l’Eurocopa. L’opció del València no és l’única per al jugador basc, però a Mestalla estaran molt atents als moviments en la capital espanyola.