+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Objectiu complit: El VCF és de Champions

Per Blanquinegres · 24 Maig, 2015

La Lliga ha arribat a la seua fi. 38 jornades on no ha hagut partit sense tensió, nervis, treball, alegries i decepcions. Amb 77 punts el València CF ha tancat una quarta plaça que s’ha venut cara fins als últims instants. Per més de 30 minuts el conjunt de Mestalla veia marxar per l’horitzó la porta que donava accés a la Lliga de Campions, en un any, on no hi havia altre objectiu més que el d’estar a la competició de les estreles.

El VCF, cert és, haurà d’esperar a ser un dels 32 equips finals ja que en el mes d’agost tindrà que començar de manera oficial la temporada per tal de posar en lliça la última fase prèvia de la competició. Un últim escaló, que ja no té res a vore a èpoques passades on la ronda prèvia, al sorteig més especial del futbol, era un pur tràmit.

Manchester United, Leverkusen, i VCF son un dels 3 cocos a esta avantsala de la gran reunió de futbol continental. Els possibles rivals per al 18-19 d’agost i 25-26 d’agost son Sporting Portugal, Fenerbahçe, Young Boys, Rapid Viena, Spartha Praga, Ajax, Mònaco i altres perills que poden arribar des d’Itàlia, Rússia o Grècia entre d’altres.

Desafortunadament, per arribar a abastar el premi de la temporada, el conjunt blanquinegre ha tingut que pagar un car peatge. Dos lesionats de llarga durada com són les d’André Gomes (4 mesos) i Diego Alves (6 mesos) que dins de la planificació de la temporada pot afectar molt seriosament els plans de l’equip de Rufete.

La música de la UEFA Champions League, cada volta sona en més força a Mestalla. Un coliseu el de l’Avinguda de Suècia que ha sigut un punt, inexpugnable per als de Nuno, on s’ha creat un vincle màgic equip-afició. Allí s’han fet fort cada 15 dies traient els colors a equips com Sevilla, Atlètic de Madrid, Reial Madrid. Sense cap dubte, la clau de l’objectiu, ha sigut els gran números locals dels valencianistes.

Per últim, el motiu que més encisa a qualsevol aficionat blanquinegre és el de poder començar a disfrutar del projecte Lim a la màxima competició per Clubs del continent i el que això suposa, un estiu ple de somnis, futbol i noms amb els que omplir els somnis del fidel seguidor valencianista.