+  PRIMER EQUIP  

Objectiu: 9 de 9 per a anar al Calderón

Per Pere Alapont · 12 Febrer, 2015

La victòria del passat diumenge davant l’Espanyol ha sigut tota una injecció de moral per al València. S’acaba amb la mala ratxa com a visitant i s’allunyen els fantasmes que atemorien els homes de Nuno cada volta que els tocava jugar lluny de Mestalla. A més, l’equip ha tornat a llocs Champions gràcies també a la derrota del Sevilla a Getafe.

L’objectiu d’ara és fer vàlids els 3 punts de la passada jornada guanyant els pròxims tres encontres lliguers. El primer, diumenge vinent, en la novetat de l’horari de les 12 del migdia per a la parròquia de Mestalla. A continuació es visitarà l’estadi Arcángel de Còrdova, dissabte següent a les 18 hores, una plaça complicada a causa de la necessitat que els andalusos tenen d’aconseguir punts siga com siga per a tractar de mantenir la categoria. A la setmana següent, i per a acabar amb aquest trio de partits, Mestalla tornarà a acollir a les 12 del migdia de diumenge l’encontre contra la Reial Societat de David Moyes.

La intenció de fer-se amb estos 9 punts radica, més enllà de l’obligatorietat per a estar en Champions l’any que ve, en la idea d’anar al Vicente Calderón el diumenge  8 de març amb menys pressió. En cas d’aconseguir este objectiu i llevar-li els 3 punts de sa casa a l’Atlètic de Madrid, el València podria estar lluitant per la tercera plaça de la taula.