+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “El vestidor sap que pot competir i guanyar a qualsevol equip”

Per Blanquinegres · 26 Abril, 2015

Nuno Espírito Santo ha comparegut a la sala de premsa de la Citat Esportiva de Paterna en clau de prèvia, de cara al partit que tancarà la jornada 33, dilluns a Mestalla a les 20:45h davant el Granada.

 

Totes les coses positives que hem tret dels últims partits anem a tractar de repetir-les si ho creiem oportú. Aixó també necessita una voluntat i coneixement dels jugadors. Volem reaccionar i sumar punts.

La setmana pròxima, que son 3 partits en 6 dies, esta totalment planificada i treballada. Volem ser el mateix equip, un equip agressiu, dominar i que vol anar cap al gol.

Mustafi ha patit un colp, anem a valorar-lo més tard. Del Granada esperem un equip necessitats de punts com nosaltres. Però estem preparats per al partit.

La setmana que ve es importat per tot el que ens juguem ara a la fi de la Lliga. Queden 6 partits, 3 la setmana pròxima i hem de fer-ho bé.

Nosaltres confiem en els nostres jugadors. Els davanters han tingut les seues ocasions i els gols arribaran. Tenen la nostra total confiança. També espere que Mestalla estiga amb nosaltres el dilluns i ompli l’estadi.

Nosaltres només pensem en sumar 3 punts el dilluns i plantejar el partit següent a per els 3 punts i l’altre i ‘altres. El vestidor sap que pot competir i guanyar a qualsevol equip, per tan no pensem en que no anem a guanyar algun partit.

No és preocupant per a nosaltres. Hem preparat el partit per al dilluns i ja sabrem els resultats de Sevilla i Atlètic. Volem guanyar i estem preparats i convençuts d’això.

Tots els jugadors de la nostra plantilla tenen el meu màxim respecte. Álvaro es un gran jugador.  Les especulacions per a mi no mereixen cap comentari.

Dani, és un jugador amb experiència i assumeix les responsabilitats. Ha errat, però si dilluns hi ha un penal ell serà l’encarregat.