+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nuno, un home de pocs canvis

Per Blanquinegres · 18 Septembre, 2014

A les 3 primeres jornades de lliga només han debutat, eixint des d’el vestidor, 12 jugadors dels 24 jugadors que formen el planter blanquinegre. 16 en total

 

Davant del que funciona, millor no tocar res. Aixó ha de ser el que ha pensat Nuno. Alves, Barragán, Vezo, Otamendi, Gayà, Fuego, Gomes, Parejo, Feghouli, Rodrigo, Piatti i Alcácer. Estos son de moment els homes de Nuno. De les 3 jornades disputades, el tècnic portuguès només ha realitzat un canvi a l’onze, i este va ser obligat per cobrir la lesió de Rodrigo Moreno, que va produir-se davant el Sevilla, a la primera jornada. Dels 12 jugadors mencionats, només 7 han completat els 270 minuts, el 100% dels minuts, que es porten de Lliga- Alves, Barragán, Vezo, Otamendi, Gayà, Fuego i Parejo.

El tema dels canvis Nuno també és prou fidel. Orban, de Paul, Zuculini, Carles Gil i Robert han sigut els revulsius dels que ha tirat mà el preparador blanquinegre. De fet, als dos últims partits a Mestalla, Nuno ha fet moure la banqueta, premiant el treball de l’Acadèmia amb Carles Gil i Robert.

Així doncs, davant del bon començament blanquinegre al campionat de Lliga, Nuno te molt clar, de moment, qui son els seus 11 per a morir al camp, per el que es fa prou difícil vore les noves cares d’este València. De les 11 noves incorporacions que ha fet el club de Mestalla, només 3 han debutat d’inici i 4 més eixit des de la banqueta. Per això, Mestalla te ganes de vore a la resta d’incorporacions com Yoel, Mustafi, Cancelo, Filipe Augusto o Álvaro Negredo o jugadors volguts com el cas de Joao Pereira, que encara no ha pogut, ni tan sols, entrar a una convocatòria.

Per sort, esta situació pot canviar davant la setmana pròxima on el València disputarà 3 jornades en 7 dies. Amb eixe tríptic a l’horitzó, Nuno ja va avisar que per tal dosificar l’esforç, la pròxima setmana es veuran les primeres rotacions. El tríptic començarà a Getafe el dilluns a les 20:45, continua el dimecres davant el Còrdova a les 22:00 a Mestalla i acabarà el diumenge 28 a Anoeta davant la Reial Societat. Homes com Mustafi, Orban, Zuculini, de Paul- que el proper 28 de setembre ja haurà superat la sanció -, poden començar a sumar els seus primer minuts de protagonisme a l’equip de Nuno.