+  ACTUALITAT  

Nuno torna a una de les seues cases

Per Pere Alapont · 17 Octubre, 2014

El partit del pròxim diumenge davant el Deportivo de La Corunya serà un tant especial per a l’entrenador del València, Nuno Espírito Santo. I és que l’ara tècnic del conjunt valencianista va defensar la porteria de l’entitat gallega en dues etapes.

El conjunt corunyes li va obrir les portes al meta de Santo Tomé la temporada 1997-1998, però només va ser titular un partit en tot el curs. Per aquell entonces als gallecs els dirigia l’entrenador brasiler Carlos Alberto Silva, tot i que va estar poc més de dos mesos al càrrec des que s’encetara eixa campanya. Al finalitzar eixe any, Nuno s’incorporaria a les files del Mérida i més tard a les d’Osasuna de Pamplona.

La temporada 2001-2002 Nuno va tornar a la ciutat costanera i allí va aconseguir el campionat de Copa del Rei davant el Reial Madrid al famós ‘centenariazo’. La participació de l’ara entrenador del València, però, tampoc va ser d’èxit eixa campanya i només disputà 180 minuts al llarg d’ella.

Vistos els nombres de Nuno amb el Depor, ningú espera que se li pose una catifa roja en baixar de l’avió i menys defenent els colors de l’equip que defensa, ja que de tots és sabut que no són massa estimats a la ciutat de La Corunya.