+  PRIMER EQUIP  

Nuno torna a pensar en el 4-4-2

Per Blanquinegres · 07 Novembre, 2014

Els blanquinegres ja preparen, amb tot els sentits posats, el partit del pròxim diumenge al Camp de Mestalla a les 19h davant l’Athletic Club.

 

El València ja treballa pensant en disputar un dels clàssics de la Lliga, com és un València CF-Athletic Club. En el guió que prepara el tècnic portuguès de cara al duel de diumenge, té apuntat la mateixa recepta que va aplicar davant el Vila-real.

En el vestidor blanquinegre, que afronta per segona setmana, la baixa de Dani Parejo, Nuno tornarà a travessar per el mateix dibuix tàctic que va emprar la setmana passada, el 4-4-2.

En els pensaments de Nuno està repetir el mateix onze que al 1-3 de la setmana passada, una disposició tàctica que per a Nuno era l’elegida quan va entrar per primera volta als vestidors de la ciutat esportiva de Paterna. Com hem dit abans, la baixa de Parejo en el trivot habitual, esta servint d’excusa per treballar el esquema tàctic de 2 davanters. A més a més, altre motiu que espenta a Nuno a provar este sistema, és la seguretat que desprèn el seu grup amb la graderia de Mestalla davant.